FIZIAN D.O.O. V SODELOVANJU Z NORMATEC

Vrhunske produkte NormaTec uvaža podjetje Fizian d.o.o. s sedežem na naslovu Dolenje Ponikve 34, Trebnje. Podjetje se ukvarja s spletno prodajo produktov za fizioterapijo in šport, s poudarkom na produktih za rehabilitacijo in regeneracijo.

Dobrodošli

Poleg spletnega nakupa vas vabimo tudi v naše prostore na naslovu Dolenje Ponikve 34, Trebnje, kjer si lahko artikle tudi ogledate (po predhodnem dogovoru). Nakup v naši spletni trgovini je varen, hiter in dober, naša glavna prednost je strokovno svetovanje, saj imamo na področju fizioterapije in rehabilitacije bogate izkušnje.

Info

Za več informacij ali kakršnakoli vprašanja glede artiklov, morebitnega sodelovanja, pa nas kontaktirajte preko obrazca na kontaktni strani ali nas pokličite na 041 988 917 (za strokovni nasvet – Andraž), lahko nam tudi pišete na elektronski naslov info@normatec.si, kjer si bomo prizadevali v najkrajšem možnem času odgovoriti na vaše vprašanje.

Zgodovina

Poslujemo že od leta 2010. V tem času smo si pridobili že mnogo izkušenj in zadovoljnih strank, med katerimi so fizioterapevti, zdravstveni delavci, trenerji in maserji, vedno več pa tudi polprofesionalnih in profesionalnih športnikov ter športnih klubov, ki še kako potrebujejo najboljše rehabilitacijske in regeneracijske pripomočke.

Podatki podjetja

Naziv: FIZIAN d.o.o.
Naslov: Dolenje Ponikve 34, 8210 Trebnje
Direktor: Andraž Podboj
Matična številka: 6262783000
Davčna številka: SI42281270
Davčni zavezanec: DA
TRR: SI56 0315 3100 0526 119 (SKB d.d.)