Tehnologija v
ozadju NormaTec
regeneracije

PULSING

Namesto statičnega stiskanja, NormaTec tehnologija, uporablja dinamično stiskanje (pulziranje) in tako bolj učinkovito prerazporadi tekočino iz okončin, ter ublaži zatečenost.

Naše patentirano pulzirajoče delovanje učinkoviteje posnema mišično črpalko nog in rok ter močno pospeši gibanje tekočine in metabolitov iz okončin po intenzivni vadbi.

GRADIENTI

Žile in limfne žile imajo enosmerne zaklopke, ki preprečujejo pretok tekočine. Podobno NormaTec 2.0 tehnologija uporablja pritiske, da tekočine ne silijo v napačno smer.

Zaradi te izboljšave lahko NormaTec 2.0 in PRO 2.0 namesto zmanjšanja tlaka v vsakem območju dosežeta največji tlak.

DISTALNA SPROSTITEV

Ker lahko podaljšani statični tlak škodi normalnemu krvnemu pretoku, tehnologija sekvenčnega impulza sprosti pritiske zadrževanja, ko ne bodo več potrebni, da prepreči povratni tok.

S čim hitrejšim sproščanjem zadrževalnega tlaka v vsaki coni vsak del okončine doseže maksimalni čas počitka brez večje pavze med cikli stiskanja.

Kako deluje: BIOMIMICRY

Masažni vzorec NormaTec uporablja tri ključne tehnike – pulziranje, distalno sproščanje in gradiente – za izboljšanje okrevanja, ki ga je ustvaril zdravnik bioinženir (zdravnik, doktor znanosti) za izboljšanje pretoka krvi in hitrost okrevanja.

NAŠE RAZISKAVE PODPRTE Z ZNANOSTJO

NormaTec je začel kot medicinsko podjetje – v našem DNK je znanost. Z raziskovalci vedno sodelujemo pri preučevanju in razvoju učinkovitosti naše patentirane tehnologije. To je klinično preverjena metoda za povečanje cirkulacije, zmanjšanje bolečine in pomoč športnikom, da se vsak dan najbolje odrežejo.

NORMATEC APLIKACIJA

PREDSTAVLJAMO NORMATEC APP
Sistem za obnovitev NormaTec 2.0 je prva povezana regeneracijska naprava s spremljevalno aplikacijo z omogočeno brezžično tehnologijo Bluetooth®.

Na voljo v Google Play in Apple App Store.

Z vašim pametnim telefonom združite NormaTec 2.0 serijo, s katero boste odklenili vrhunsko izkušnjo za obnovo športnika. Brezhibno nadzirajte svojo napravo in ustvarite popolno obnovitveno masažo s prilagajanjem nastavitev časa in tlaka, aktiviranjem Zone Boost in še več.

Ostanite povezani in maksimalno izkoristite svoj trening, tako da v celoti vključite svoje podatke o obnovitvi. Sledite statistiki obnovitve, delite seje in naložite podatke za obnovitev v druge aplikacije za usposabljanje in sledenje.

Z aplikacijo NormaTec lahko zdaj ustvarite in shranite priljubljene nastavitve za prihodnje seje in dostopate do statistike obnovitve. Razširite svoje sledenje športnim uspešnostim tako, da neposredno iz aplikacije naložite podatke za obnovitev v druge aplikacije za sledenje fitnesa.

Povečajte svoje zmogljivosti za obnovitev PRO 2.0 in nadzirajte napredne možnosti prilagajanja neposredno prek aplikacije. Vstopite v Rehab Mode in natančno umerite svoje nastavitve časa in tlaka, da ustvarite popolnoma prilagojene seje profesionalne ravni.